luni, 6 februarie 2017

In aceste zile agitate, iata ce se mai difuzeaza pe Facebook:

Vasile Ilie a distribuit postarea publicată de Ziarul Incisiv DE Prahova.
In dosarul 10882/311/2010, procurorul D.N.A. Marin Calusaru pe langa amenintari le-a dat martorilor mincinosi cate 100.000 milioane lei vechi.
90 % din efectivul corpului judecatorilor, procurorilor si politiei trebuie bagat la puscarie in locul detinutilor pe care ei i-au condamnat pe nedrept.
,,ORGANIZATIA SATANISTA de represiune a cetatenilor cinstiti, denumita ,,JUSTITIE” (Inspectoratul Judetean de Politie OLT, Parchetul de pe langa Judecatoria Slatina, Judecatoria Slatina, Parchetul de pe langa Tribunalul Olt, Tribunalul Olt, Parchetul de pe langa Curtea de Apel Craiova, Curtea de Apel Craiova, DNA, CSM, Parchetul General al ROMANIEI) etc.. condamna oameni nevinovati, la ordin, pe bani, platind cu cate 10.000 RON/declaratie de martor falsa”.
FIUL MEU a fost condamnat pentru ca ,,OAMENII” din institutiile nominalizate mai sus primesc milioane de euro SPAGA si platesc cate 10.000 RONI/ declaratie de martor mincinoasa smulsa de la infractori cu dosare penale.

De opt ani sesizam autoritatile STATULUI ROMAN, iar pe acestia nu-i intereseaza ce fac animalele din Justitie. ,,Invoc expres dreptul la libertatea de exprimare, garantat de Conventia Europeana a Drepturilor Omului.”
Datorita ,,PUTREGAIULUI DIN JUSTITIE”, oameni corupţi, avizi de bani, dornici să lase enorme moşteniri copiilor, si care primesc taxa de protectie de la ,,PROCURORI SI JUDECATORI”, un om nevinovat zace in PUSCARIE.
Cat de ,,TICALOSI” pot sa fie acesti magistrati sa condamne un om nevinovat la puscarie (vezi Decizia penala nr. 720 din data de 06.05.2016, dosar 10462/311/2012).
Gruparile de crima organizata din Slatina au platit milioane de EURO pentru formarea Dosarelor 10882/311/2010 si 10462/311/2012, iar procurori si judecatori trebuie sa RETURNEZE DE DOUA ORI SUMA PRIMITA, pentru a nu fi gasiti in putrefactie in mijlocul casei, daca nu executa ordinul primit.
Noi am acuzat procurorii si judecatorii de represiune nedreaptă, fals intelectual, fals în înscrisuri sub semnătură privată și abuz în serviciu, insa procurorii de la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Craiova, Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, DNA, CSM si Ministerul Justitiei, FAC PE EI de frica cand aud de MAFIA ALUMINIULUI.

Toti romanii platesc pentru energia pe care o consuma ALRO si de care profita reprezentantii institutiilor statului. In Slatina, judetul Olt, jegurile din justitie platiti de MAFIA ALUMINIULUI ROMANESC au format zeci de grupari de crima organizata din criminali, camatari, tortionari inculti, ce creeaza sute de abuzuri .
Ei nu trăiesc singuri in ciuda reputației lor de individiat. Ei se aliază cu altii ca si ei de la institutiile superioare ale statului, sa le apere interesele.
La indicatia MAFIEI ALUMINIULUI de la ALRO, un OM NEVINOVAT a fost bagat la puscarie de aceste clanuri, respectiv de procurorul Marin Calusaru prin fabricarea RECHIZITORIULUI inregistrat sub nr. 5382/ P/2008, din data de 11 octombrie 2010, platind martori cu cate 10.000 lei/persoana, si procuroarea Anca Elena-Anuta care are prin interpusi CONTRACTE COMERCIALE CU AlRO. prin fabricarea RECHIZITORIULUI inregistrat sub nr. 510/P/2010 din data de 16.10.2012 ce formeaza obiectul Dosarului nr. 10462/311/2012 .
ACEST OM, NU A SAVARSIT NICI O INFRACTIUNE, INSA PROCURORII SI JUDECATORII, PENTRU MILIOANE DE EURO, AU FABRICAT ,,FAPTE INEXISTENTE” pe care nu le pot proba.

"Eu nu întrebuinţez cuvinte DURE pentru ca să insult pe cineva. Eu le spun CRIMINALI la toti cei care nu isi fac datoria, condamna la ordin sau pe bani, pentru că aşa cred eu că se numesc ei şi de altfel - mi se pare ca sunt singurii oameni imorali care nu raspund pentru faptele lor"
Nominalizez participantii la fabricarea celor doua dosare:
1. Din partea IPJ OLT:
Comisarul sef Nedeloiu Consatantin;
Subcomisarul Corman Gabriel,
Comisarul Mas Iulian;
Inspectorul de politie Ilinca Ionut;
Inspectorul de politieDan Nicu
2. Din partea Judecatoriei Slatina :
Judecatorul camatar Constantin Luis, cercetat penal in Dosarul 2249/1/2016
Costinel Diculescu a împrumutat de la fratele judecatorului Luis Constantin şi de la Tudor Constantin suma de 95.000 de euro. Omul de afaceri a plătit în total suma de 240.000 de euro.
Cei doi tineri i-au mai cerut patronul de la ''Patria Imobiliare'' încă 100.000 de euro. Craiovenii i-au spus că dacă nu este de acord va trebui să plătească cu viaţa. Alin Constantin, fratele judecătorului, i-au pus lui omului de afaceri o dobândă de 350%, pe sistemul dobândă la dobândă săptămânală.
Judecatorul Petcan Romeo Iulian;
Judecatoarea Croitoriu Catalina Genua;
Juddecatorul Nicolar-Catalin G. Chircusi si
Procurorul de sedinta Irina Serban.
3. Din partea Curti de Apel Craiova si Parchetului Curti de Apel Craiova:

Judecatoarea Trifanescu Valentina;
Judecatorul Silviu Visan;
Procuror Ioana Sandu in Dosarul penal 10882/311/2010 si
Judecatorul Ciobanu Gheorghe;
Judecatoarea Balaci Liana;
Procuror Constantin Cerga in Dosarul penal 10462/311/2012.
Din partea Parchetului Inaltei Curti de Casatie si Justitie:
Procurorul Camelia Sutiman;
Procurorul Iuliu Molcut si alti.
Prin actul de sesizare a instantei din 11.10.2010, procurorul MARIN CALUSARU invoca declaratiile mincinoase platite de domnia sa cu cate 10.000 lei /persoana, IAR PROBELE CERTE SI CONCLUDENTE LE SCOATE DIN DOSAR.
Acesti CRIMINALI emit hotarari false, la serviciu. si mai si primesc bani pentru asta.
Dupa parerea mea acesti CRIMINALI platiti sa apere oameni, nu sa-i distuga, pentru bani de la MAFIA ALUMINIULUI, au mintit in ordonantele si hotararile lor, fara sa ne arate ,,O SINGURA PROBA ”ce reprezinta infractiunile pentru care suntem acuzati PE NEDREPT.
In ambele dosare sunt implicate peste 45 de persoane presupuse ca faptuitori si martori, insa, condamnat numai ,,UNUL SINGUR” pentru fals in inscrisuri sub semnatura privata si Delapidare.

La inceputul cercetarilor penale acesti CRIMINALI i-au cerut acestui OM casa si masina ca s-a nu-l faca prin declaratii mincinoase platite cu 10.000 lei la cetateni romi cu dosare penale, insa acesta refuzat sa le dea casa si masina, stiind ca este NEVINOVAT.
Dupa 8 ani l-au facut judecatorii nominalizati mai sus prin Hotarari judecatoresti, condamnandu-l si creind un prejudiciu fictiv de peste 200.000 lei, bani de care se intereseaza acum judecatorul Constantin LUIZ de la Judecatoria Slatina care creeaza fictiv o parte din acest prejudiciu si plateste un martor cu 10.000 lei sa isi mentina declaratia de martor data anterior.
Acesti CRIMINALI judeca la comanda!!!!....prefera sa distruga destine, cariere, familii, sa ucida indirect oameni care s-au trezit peste noapte cercetati abuziv, hartuiti abuziv in dosare penale deschise la comanda !!!!.

Aceste JEGURI stiu ca in spatele fiecărei persoane CONDAMNATE PENTRU BANI, stă o familie, o soție, copii nevinovați, părinți bătrâni și bolnavi…
Acesti oameni vor munca de o viata a celor pe care ii condamna, sunt organizati in HAITA, ca maidanezii, si daca nu le dai bani te batjocoreste in salile de judecata cum vor ei.

Ei sunt slugile interlopilor de la Alro pentru ca la primirea MITEI au semnat contracte in care se precizeaza ca, daca nu vor condamna OMUL indicat de ei, va trebui sa returneze societati Alro de doua ori suma primita.
Prin aceste manevre UN OM NEVINOVAT a fost trimis dupa gratii de acesti ,,TICALOSI” legalizati de STAT ca politisti, procurori si judecatori, dupa care au devenit slugile Directorului General al SC ALRO SA, DOBRA GHEORGHE.
Acest nociv personaj, DOBRA GHEORGHE a folosit banii jefuiti de la proprii salariatii pentru a plati politisti, procurori si judecatori, revarsandu-si urâţenia dinlăuntru-i asupra slatinenilor. Peste 3000 de salariati disponibilizati ii sunt pe mai departe datori cu întreg dispreţul lor.
Vă cer iertare acelora dintre dvs. care, citind aceste rânduri, veți fi deranjați de exprimarea mea, dar, daca ati vedea la cata nedreptate am fost supusi - veti constata ca aceasta este o mangaiere.
In Romania daca inveti si faci o facultate ajungi sa culegi capsuni in Spania, iar daca furi, inseli si esti neam prost, AJUNGI POLITIST, PROCUROR SAU JUDECATOR.
Ce fel de mentalitate au cei care își permit ca, din diverse funcții publice, să trimita un om nevinovat la MOARTE pentru A INCASA EI BANI DE LA INTERLOPI?
Cum este cu putință ca ei să mai rămână în funcții după ce au reușit, prin platirea cetatenilor romi care au la ei dosare penale - cu cate 10.000 lei, să trimita dupa gratii oameni, ca sa le i-a prin Hotarari judecatoresti agoniseala de o viata?
Vă rog pe toți cei care citiți aceste rânduri să cereti spre informare dosarele 10882/311/2010 si 10462/311/2012.
Eu am avut încredere în JUSTITIE, în profesionalismul lor, dar acum, pus în fața realității, descopar cu groază ca JUSTITIA a fost ani și ani de zile complice infractorilor care au jecmanit Romania.
Descopar cu groază că deciziile luate de aceste autorități, decizii pe care noi ”ar trebui să nu le comentăm”, au fost luate doar pe baza unor documente FALSE, platite cu cate 10.000/persoana, fără să le pese de soarta noastra.
Descoperim ca JUSTITIA are un dispreț terifiant față de viața noastră, si sunt complici la genocidul la care suntem supuși cu toții de atâția ani!
Există în această țară politisti, procurori si judecatori care, după cum ni s-a demonstrat, nu dau nici măcar o ceapă degerată pe viața noastră.
Acestia protejaza clanurile interlope, mafioţii, milionarii analfabeti, maneliştii şi cam toate categoriile de şmecheri care sfidează România aproape zilnic cu un lux opulent inexplicabil.
Pozitia exprimata de C.S.M., Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie, Directia Nationala Anticoruptie si Ministerul Justitiei prin acei infractori legitimati de STAT care IMI RAD IN NAS SI MA PRIVESC DE LA INALTIMEA NESIMTIRI LOR – este sa ma adresez CEDO.
Mentionez ca un martor din dosarul 10882/311/2010, CARSTEA MARIN, a fost impuscat de Mafia Aluminiului, iar fratele sau CARSTEA CONSTANTIN, tot martor, a fost arestat pentru savarsirea infractiunilor de evaziune fiscala si spalare de bani, în domeniul comertului cu LINGOURI DE ALUMINIU, pe care nu le produce el, in care suspectul a inregistrat in evidenţa contabilă a societăţii, facturi fiscale in valoare de 12.600.000 lei, eliberate de către 13 societaţi comerciale de tip fantomă, administrate de către membrii grupului MAFIEI ALUMINIULUI.
Cei care ar trebui sa se sesizeze sunt cei mai corupti si fac parte din sistem. De la cine poţi să mai ceri sprijin să facă cercetări asupra hărţuielilor, agresiunilor ameninţărilor, răzbunărilor care le fac infractori din instituţii, dacă si ei sunt părtasi, complici.
„Numai ticăloșilor le e ușor să mintă în orice situație.” -Feodor Dostoievski

Îmi placeVezi mai multe reacţii
Comentează


 NOTA: Va prezentam mai jos initiativa unei ONG, finantata pe filiera "Soros": 

Clientii de publicitate, indemnati sa-si retraga reclamele de la televiziunile ce submineaza -statul de drept-

Data: 27-01-2017
Clientii de publicitate, indemnati sa-si retraga reclamele de la televiziunile ce submineaza -statul de drept-
Frontline Club Bucharest atrage atenţia companiilor ce plătesc publicitate la RTV, Antena 3 şi B1 Tv că banii lor se duc în finanţarea unor campanii de manipulare care subminează statul de drept.
Frontline Club este o companie de media și de știri, care s-a dezvoltat la nivel internațional plecând de la o mână de oameni care realizau știri intependente, în stilul freelance. În prezent, clubul adună oameni din diverse grupuri, cu o pasiune comună pentru informare corectă a știrilor de actualitate.
Frontline Club Bucharest a emis o scrisoare deschisă prin care îndeamnă clienţii de publicitate să întrerupă contractele de publicitate cu televiziunile România TV, Antena 3 şi B1 TV, pe motiv că acestea au difuzat informaţii false, denigratoare, de natură de a dezinforma şi manipula în mod grav opinia publică.
Considerăm că boicotarea celor trei televiziuni mai sus amintite şi redirecţionarea bugetelor media către instituţii de presă independente ar face un serviciu inestimabil societăţii, ajutând la informarea corectă a cetăţenilor", transmit reprezentanţii Frontline, asociaţie care sprijină jurnalismul independent şi organizează periodic dezbateri pe teme de maximă actualitate pentru societatea românească. Scrisoarea este semnată de președintele asociației, Raluca Feher (care scria ieri textul acesta).

Redăm conţinutul scrisorii deschise:

​​Stimate doamne, stimaţi domni,

Ca urmare a modului în care au fost relatate protestele desfăşurate în Bucureşti şi în alte oraşe din ţară în seara de duminică, 22 ianuarie 2017, de către televiziunile România Tv, Antena 3 şi B1TV, a informaţiilor false, denigratoare, de natură de a dezinforma şi manipula în mod grav opinia publică transmise de către grupul celor trei instituţii media, facem apel la întreruperea contractelor de publicitate cu televiziunile mai sus menţionate.
Iniţiem acest demers întrucât banii obţinuţi din contractele de publicitate finanţează campaniile de manipulare a opiniei publice, purtate în interesul unor indivizi corupţi, mulţi dintre ei cu condamnări penale şi sunt campanii care subminează statul de drept.
Considerăm că boicotarea celor trei televiziuni mai sus amintite şi redirecţionarea bugetelor media către instituţii de presă independente ar face un serviciu inestimabil societăţii, ajutând la informarea corectă a cetăţenilor. Totodată, sprijinind presa independentă, puteţi ajuta la îmbunătăţirea calităţii presei româneşti. Vă amintim că în acest moment puţinele instituţii de presă care lucrează în mod real pentru informarea cetăţenilor se luptă, în cele mai multe cazuri, pentru supravieţuire iar jurnaliştii sunt plătiţi adesea cu salariul minim pe economie. Ei au cu adevărat nevoie de vizibilitate şi fonduri pentru continuarea activităţii lor.
În speranţa că veţi da curs demersului nostru,
Raluca Feher,
Preşedinte Asociaţia Frontline Club Bucharest

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu